Kongresové centrum

Miesto pre všetky vaše eventy

Najbližšie verejné podujatia

Večer chvál - február

31. marec, 19:00

Hoja, hoja, aprílové turné! 🎻🥁

13. april, 18:00
Čechomor ohlásil svoju samostatnú šnúru koncertov na Slovensku po 5.tich rokoch. Názov turné je odvodený z rovnomennej skladby, ktorá pochádza z ich posledného albumu "Radosti života". Príďte si zatancovať a zaspievať obľúbené hity, ako aj nové skladby. Lístky už v predaji

Miroslav Donutil - Na kus řeči

15. apríl, 19:00
Pre všetkých, ktorí milujú dobrý český humor, sme pripravili skutočnú lahôdku! V apríli zavíta do Prešova populárny český zabávač a herec MIROSLAV DONUTIL. Príde predstaviť jednu zo svojich one man show, ktoré majú vždy veľký úspech. Tentoraz to bude najobľúbenejší program Na kus reči.
Miroslav Donutil je jeden z najznámejších a najobľúbenejších českých hercov, komikov a rozprávačov. Za jeho talent určite môžu aj rodinné gény. Jeho rodičia boli ochotníci a starý otec bol vynikajúcim a nadšeným rozprávačom. V divadle hral už za štúdií, konkrétne v divadle Husa na povrázku. V roku 1990 sa stal členom činohry súboru pražského Národného divadla. Talk show Na kus reči… je rozprávanie zážitkov a príbehov z jeho bohatého života a života jeho priateľov. Program sa skladá z nových humorných príbehov, tak sa máte na čo tešiť.

Lamačské chvály - Večer modlitieb a chvál

19. apríl, 19:00

Jana Zubajová - Fénix tour 2024

10. máj, 19:00

Ako sa k nám dostanete?

Tým z Vás, ktorí sa chystáte prísť verejnou dopravou, odporúčame vystúpiť na zastávke Lomnická, z ktorej uvidíte veľkú čiernu budovu s naším logom. Odtiaľ je to pešo len minútu. 

Ak sa plánujete dostať na miesto konania autom, prosíme Vás, aby ste parkovali na odporúčaných parkoviskách. Našim cieľom je rešpektovať súkromie obyvateľov v obytných zónach, a preto si veľmi vážime vaše pochopenie.

Parkovanie pri M Aréne

Parkovanie pri M Aréne je obmedzené, preto prosím pri väčších podujatiach využite nasledovne parkovacie plochy:
1. ul. Urxova (pri cintoríne) (70 miest) 2. ul. Švábska (30 miest) 3. ul. Suvorovova (30 miest) 4. ul. Solivarská (20 miest)
Príďte prosím v dostatočnom predstihu 🙂Tešíme sa na Vás 🔥🔥

Naše služby

Biznis

Všetko, čo potrebujete k organizácii porady, teambuildingu, koncoroćného večierku či špičkovej konferencie a kongresu, nájdete v modernej budove M Arény. Ponúkame Vám zabezpečenie projekcie, zvukovej techniky, mikrofónov, vysokorýchlostný optický internet, flipchartov až po špičkový catering.

Galéria a informácie

Kultúra

Lineárna zvuková technika značky FBT spĺňa najvyššie štandardy pre podujatie akéhokoľvek hudobného žánru. Bonusom je profesionálna obsluha techniky a vlastné profi osvetlenie. Muzikály, detské predstavenia, činohry alebo netradičné umelecké performance. Pódium i sedenie pre divákov vieme modifikovať podľa potrieb inscenácie. Plne vybavený svetelný park a kvalitná zvuková technika zabezpečí ozajstný umelecký zážitok publiku každej vekovej kategórie.

Svadby a oslavy

Priestranný parket s klimatizáciou, výzdoba na kľúč, skvelé jedlo a terasa s detským ihriskom. Užite si svoj nezabudnuteľný deň a my sa postaráme o ostatné. Bezbariérový prístup, komunitný ekopark pred budovou, no najmä skvelé jedlo a ochotný personál sú zárukou toho, že sa sem vždy radi vrátite.

Galéria a informácie

Komunita

Okrem kultúrno-spoločenských akcií sa pod strechou M Arény verejnosti ponúka aj kvalitný program zameraný na výchovu a sprevádzanie mládeže, manželov či rodín (Piatky pre mladých, Manželské večery, Kurzy rodičovstva a pod.), najrôznejšie prednášky, koncerty a semináre, obľúbené Večery chvál, bohoslužby a evanjelizačné programy pre všetkých, ktorí radi odkrývajú veci pod povrchom. Tieto komunitné akcie sú pripravované v réžii kresťanského spoločenstva Marana Tha Prešov.

Pozývame vás do našej krásnej kaviarne, môžete sa zastaviť na dobrú kávičku, chutný koláčik, miešaný drink,
či dobré čapované – tešíme sa na vás.

Rezervácia

Načítavam kalendár...

Meno a prezvisko*:

Email*:

Telefón:

Poznámky:

Kontaktujte nás

Švábska 22/A

08005 Prešov

+421 904 359 007

info@marena.sk

Fakturačné údaje

Marana Tha Prešov, s.r.o. Švábska 22/A 080 05 Prešov IČO: 51652188 DIČ: 2120751325 IČ DPH: SK 2120751325

Ďakujeme našim partnerom

Marana Tha Prešov, s.r.o.
Švábska 13478/22
080 05 Prešov

IČO: 51652188
DIČ: 2120751325
IČ DPH: SK 2120751325
IBAN: SK64 7500 0000 0040 2575 2258
BIC: CEKOSKBX